MyAroma Naturals

VI HOPPAS FÅ VARA ERT NATURLIGA VAL FÖR NATURLIG HUDVÅRD

Vi erbjuder hudvårdsprodukter som är 100 % naturliga. Vår verksamhet bygger på kvalité, miljö och hälsa. Allt för att du som kund ska få det bästa av naturen. 

Vetskapen om hur det giftiga innehållet i dagens hudvårdsprodukter påverkar vår hälsa, är den stora drivkraften bakom MyAroma Naturals. Vi vill sprida kunskap och samtidigt hjälpa våra kunder hitta rena produkter. Därför erbjuder vi 100% naturliga produkter med ekologiskt innehåll, som har enorma antiaging egenskaper. Detta med stor omtanke till dig som konsument.

Vi är ett familjeföretag som bildades för 15 år sedan. Under denna tid har vi tillbringat en stor del på ön Kreta i medelhavet. En ö som har ett oerhört stort utbud av växter och örter med fantastiska antiaging egenskaper. En del av dessa örter kan man bara hitta på Kreta, som t ex Dictamus busken som vi utvinner Dittany extrakt ifrån.

Tillsammans med dessa växter och örter och Micro algerna Dunaliella och Spirulina har vi lyckats utveckla och tillverka 100% naturliga produkter, ekologiska med hög antiaging förmåga i yppersta världsklass, hyaluronsyra är också en viktig ingrediens i många av våra produkter.

 All produktutveckling sker tillsammans med våra kemister i Grekland och i Spanien. Vi tillför naturligtvis också andra ingredienser som har fantastiska antiaging egenskaper.

Produktionen sker i Spanien.

Vi är det svenska företaget som tillverkar och utvecklar hudvårdsprodukter med inspiration från medelhavets fantastiska växter och örter. The Golden Antiaging Company,

 

 

 

 

 


HANDGJORDA HUDVÅRDSPRODUKTER

Produkterna vi säljer tillverkas runt medelhavet. Här finner man några av de bästa råvarorna för huden. I medelhavsmiljön växer mängder av vårdande och läkande växter och mängder av oliver. Grekland är känd för sin fantastiska olivolja som brukar kallas Kretas flytande guld. Oljorna från Kreta har fantastiska egenskaper på huden. Sedan medeltiden har grekerna haft många hemligheter till en ungdomlig och hälsosam hud. Dessa hemligheter har samlats i de underbara produkterna. Som grund i våra produkter använder vi växter och örter som enbart växer på Kreta. Tillsammans med dessa örter använder vi också microalger såsom spirulina och dunaliella som är odlade i Spanien. Produkterna är helt och hållet handgjorda och varsamt framtagna. Det läggs mycket omtanke bakom tillverkningen av varje produkt, för att de alla ska bli av högsta kvalitet.

MER ÄN ETT HUDVÅRDSFÖRETAG

VI BRYR OSS OM DIN HÄLSA

Du kan känna dig trygg i att alla MyAroma Naturals hudvårdsprodukter är ekologiska och enbart innehåller naturliga ingredienser. Produkterna utvecklas och framställs för hand i vår fabrik i Spanien, med naturliga råvaror från Medelhavet. MyAroma Naturals symboliserar ett naturligt och ekologiskt val, med produkter som är beprövat bra för huden. Vi erbjuder en serie ansikts och kroppsprodukter som innehåller höga värden av näring och vitaminer. Produkterna är uppbyggande för både din hy och din hälsa. Allt för att du ska kunna fullborda din samling av vårdande, naturliga skönhetsprodukter där hemma. Vårt sortiment är helt fritt från kemikalier, syntetiska och giftiga tillsatser och hjälper din hud att återfå sin naturliga balans.

MyAroma Naturals är ett hälsosamt och hållbart alternativ när du väljer hudvård.  

 

MILJÖANSVAR

- Vatten -

Vi jobbar för att minska kemikalier från skönhetsprodukter i hav och vatten. Detta genom att öka medvetenheten samt erbjuda ett icke-skadligt alternativ.

- Miljö - 

Genom att enbart använda naturliga ingredienser i våra produkter bidrar vi till en bättre miljö. Alla ämnen i våra produkter är förnyelsebara samt nedbrytbara

-Papper-

För att ytterligare värna om miljön och även spara på jordens träd, har vi valt att leverera våra produkter utan pappersförpackningar.

- Mot Djurtester -

Det är fortfarande flera märken som på ett eller annat sätt testar sina produkter på djur. 
Hos MyAroma är inga produkter testade på djur.

En del kemikalier från dina hud- & hårvårdsprodukter går direkt genom huden in i din kropp. Resterande sköljs bort i dusch och handfat då du tvättar dig. Tänk på all schampoo, balsam och ansiktsrengöring som åker rakt ner i avloppet. Det sköljs bort, men det betyder inte att det försvinner. Tvärt om. Kemikalier är onaturliga ämnen som i många fall inte är biologiskt nedbrytbara. Ämnen såsom EDTA & Triclosan som du finner i dina tvålar, krämer, deodoranter och tandkrämer fastnar inte i det aktiva kolfiltret i reningsverken och kan därmed även hamna i vårt dricksvatten. Kemikalierna stannar kvar i vattnets kretslopp. Detta vatten dricker du varje dag. Detta är inte hållbart varken för dig eller miljön. MyAroma Naturals värnar om din hälsa, på fler än ett sätt. För det första är alla våra hudvårds-ingredienser, som tar sig in i din kropp, bra för både din hud och din hälsa. I det långa loppet vill vi även minska kemikalier i vårt kretslopp genom att upplysa om och erbjuda hudvård gjord på förnyelsebara råvaror och nedbrytbara ingredienser. Tillsammans gör vi stor skillnad.