MyAroma Naturals

The Golden Anti-Aging Company


Vi hoppas på att få vara ert självklara val för naturlig, ekologisk & vegansk hudvård

My Aroma Naturals är ekologisk hudvård med fantastiska anti-age egenskaper.
Ekologisk och naturlig hudvård som ger din hud näring och lyster som både syns och känns. 

Vi är det svenska företaget, som genom forskning och utveckling i Sverige, Grekland och Spanien, tillverkar hudvårdsprodukter med inspiration från medelhavets fantastiska växter, örter och alger. Motverkar åldrande med noga utvalda ingredienser som använts ända sedan antiken på Afrodites tid, för att läka kroppen. Passar alla åldrar. Hudvårdsprodukter som är ekologiska, naturliga och veganska.

Alla produkter är eko certifierade.  De flesta produkterna är i airless flaskor för att slippa konserveringsmedel. Allt för att du som kund ska få det bästa från naturen.

Vi vill sprida kunskap och samtidigt hjälpa våra kunder hitta rena produkter. Därför erbjuder vi naturliga produkter med ekologiskt innehåll, som har enorma anti-aging egenskaper. Detta med stor omtanke till dig som konsument.

 

 

HANDGJORDA HUDVÅRDSPRODUKTER

I medelhavsmiljön finner man några av de bästa råvarorna för huden, här växer mängder av vårdande och läkande växter.  Oljorna från Kreta har fantastiska egenskaper på huden. Sedan medeltiden har grekerna haft många hemligheter till en ungdomlig och hälsosam hud. Dessa hemligheter har samlats i de underbara produkterna. Som grund i våra produkter använder vi växter och örter som enbart växer på Kreta. Tillsammans med dessa örter använder vi också microalger. Produkterna är helt och hållet handgjorda och varsamt framtagna. Det läggs mycket omtanke bakom tillverkningen av varje produkt, för att de alla ska bli av högsta kvalitet.

 


MER ÄN ETT HUDVÅRDSFÖRETAG
VI BRYR OSS OM DIN HÄLSA 

Du kan känna dig trygg i att alla MyAroma Naturals hudvårdsprodukter är naturliga med ekologiska ingredienser.  MyAroma Naturals symboliserar ett naturligt och ekologiskt val, med produkter som är beprövat bra för huden. Vi erbjuder en serie ansikts- och kroppsprodukter som innehåller höga värden av näring och vitaminer. Produkterna är uppbyggande för både din hy och din hälsa. Allt för att du ska kunna fullborda din samling av vårdande, naturliga skönhetsprodukter där hemma. Vårt sortiment är helt fritt från kemikalier, syntetiska och giftiga tillsatser och hjälper din hud att återfå sin naturliga balans.

MyAroma Naturals är ett hälsosamt och hållbart alternativ när du väljer hudvård.  


HUDVÅRDSPRODUKTER MED MILJÖANSVAR

En del kemikalier från dina hud- & hårvårdsprodukter går direkt genom huden in i din kropp. Resterande sköljs bort i dusch och handfat då du tvättar dig. Tänk på att krämer och bland annat ansiktsrengöring åker rakt ner i avloppet. Det sköljs bort, men det betyder inte att det försvinner. Tvärt om. Kemikalier är onaturliga ämnen som i många fall inte är biologiskt nedbrytbara. Ämnen såsom EDTA & Triclosan som du finner i dina tvålar, krämer, deodoranter och tandkrämer fastnar inte i det aktiva kolfiltret i reningsverken och kan därmed även hamna i vårt dricksvatten. Kemikalierna stannar kvar i vattnets kretslopp. Detta vatten dricker du varje dag. Detta är inte hållbart varken för dig eller miljön. MyAroma Naturals värnar om din hälsa, på fler än ett sätt. Vi vill även minska kemikalier i vårt kretslopp genom att upplysa om och erbjuda hudvård gjord på förnyelsebara råvaror och nedbrytbara ingredienser. Tillsammans gör vi stor skillnad.

 

Vatten

Vi jobbar för att minska kemikalier från skönhetsprodukter i hav och vatten. Detta genom att öka medvetenheten samt erbjuda ett icke skadligt alternativ.

Miljö

Genom att enbart använda naturliga ingredienser i våra produkter bidrar vi till en bättre miljö. Alla ämnen i våra produkter är förnyelsebara samt nedbrytbara.

Papper

För att ytterligare värna om miljön och även spara på jordens träd, har vi valt att leverera våra produkter utan pappersförpackningar.

Mot Djurtester

Hos MyAroma Naturals är ingenting testat på djur och samtliga produkter är veganska. (1 produkt innehåller bivax).

 

Läs mer om Ekologisk Hudvård och Naturlig Hudvård