Naturlig Hudvård

- - -

Naturliga hudvårdsprodukter är populärt

Fler och fler efterfrågar naturliga hudvårdsprodukter som är fria från kemikalier och syntetiska ingredienser, men vad är naturlig hudvård?

Naturlig Hudvård

Vad är naturlig hudvård?

Naturlig hudvård har ett högt innehåll av ingredienser och råvaror från naturen. Det kan exempelvis vara örter och växter. Det finns inga skadliga kemikalier i naturlig hudvård.

Varför är naturlig hudvård bättre?

Tänk på att allting som du smörjer in din hud med tas upp av kroppen och kommer in i ditt blodomlopp. Därför är det viktigt att veta vad hudvårdsprodukterna egentligen innehåller så de inte orsakar skada på din hud och kropp. Med naturliga hudvårdsprodukter vet du att det inte finns några skadliga kemikalier eller giftiga ingredienser.

Innehållsförteckning & Certifiering

Det finns dock inga regler som säger vilka hudvårdsprodukter som får lov att kallas för naturliga så det är alltid bra att vara uppmärksam och titta på innehållsförteckningen. Bra att veta är att de flesta naturliga ingredienser är lättuttalade. Ifall du har problem med att uttala orden så är det med stor sannolikhet inte naturliga ingredienser.

Du kan också se om produkterna är certifierade. Det finns flera olika certifieringar för ekologisk och naturlig hudvård. Mer om certifiering här.


Naturlig hudvård hos MyAroma Naturals innebär 100% naturligt, veganskt och ekologiskt innehåll! Se våra hudvårdsprodukter här.