ekologisk hudvård

Fler och fler vill ha ekologisk hudvård med naturliga hudvårdsprodukter som är fria från kemikalier och giftiga komponenter. 

 

Ekologisk Hudvård är skonsamt för både huden och miljön

Använd ekologisk hudvård som är skonsam för både din hud och miljön. Upptäck Myaromas sortiment av ekologiska hudvårdsprodukter och hudvård med naturliga ingredienser. Hudvård som är ekologiskt certifierad eller innehåller veganska och naturliga ingredienser är tillverkade och odlade på ett miljövänligt sätt. Fast det är naturligt och skonsamt så är det minst lika bra som vanlig hudvård.

Ekologisk hudvård är bäst

Ekologisk hudvård innehåller ingredienser och råvaror från naturen. Det kan exempelvis vara olika örter och växter. Det finns alltså inga skadliga ämnen i ekologiska hudvårdsprodukter.

Allting som du smörjer in din kropp med tas upp av huden och kommer in i ditt blodomlopp. Därför är det viktigt att veta vad hudvårdsprodukterna egentligen innehåller så de inte orsakar skada på din hud. Med ekologisk hudvård vet du att det inte finns några skadliga kemikalier eller giftiga ingredienser.


Hudvårdsprodukter hos MyAroma

Ekologisk hudvård hos MyAroma Naturals innebär 100% naturligt och ekologiskt innehåll! Vår ekologiska hudvårdsserie är certifierad. Det finns flera olika certifieringar för ekologisk hudvård som du kan läsa mer om här.

Se våra ekologiska hudvårdsprodukter här.

 

Ekologisk Hudvård