Fri frakt över 350 kr & ingen fakturaavgift!

PRISVÄRDA EKOLOGISKA HUDVÅRDS-KIT

Att smörja in sig ekologiskt är mer än bara en trend. Det är en förändring till ett hälsosammare liv. Du tillåter din hy att jobba på ett naturligt sätt och kroppen renas från alla de kemikalier du tidigare smörjt in dig med. Dock kan det ibland vara svårt att veta vilka produkter du bör välja. MyAroma har därför samlat färdiga kit med de ekologiska produkter som rekommenderas i din vardagliga hudvårds-rutin.
Det är även en hälsosam gåva du kan ge bort till någon du bryr dig om!

 

Natural Beautox

100% NATURLIGA INGREDIENSER För dig och din hälsa

Du behöver inte lägga dig under nålen för att få effekten som botox har. Vår dagliga 5-stegs-behandling kommer både motverka och radikalt minska dina befintliga rynkor. Bäst av allt är att det görs på ett helt naturligt sätt med 100% naturliga och effektiva ingredienser.  I kittet ingår vårt Anti-Aging Eye Serum, 24h Anti-aging Face Cream, Face Tonic Lotion samt vår alldeles egna Aloe Vera Gel med anti-aging-effekt

 "NATURE GIVES YOU THE FACE THAT YOU HAVE AT 20, BUT IT IS UP TO YOU TO MERIT THE FACE YOU HAVE AT 50." 

-Coco Chanel

Naturligt Beautox-kit 1
Framförallt i anti-aging produkter är det vanligt förekommande med starka och skadliga kemikalier. Om du vill undvika dessa är vårt Naturliga Beautox -paket ett bra alternativ. Här får du en samling av produkter som jobbar för att både motverka och radikalt minska dina befintliga rynkor.

Läs mer och köp Naturligt Beautox-kit 1 här

Naturligt Beautox-kit 2
Nyhet!
 Vi har nu lanserat ett Naturligt Beautox-kit 2. I detta ingår även Antiage Deep filler wrinkle roll-on, ett fantastiskt stift som gör stor skillnad. Vi rekomenderar det starkt! 

Läs mer och köp Naturligt Beautox-kit 2 här.

 

 

 

Acne Treatment

100% NATURLIGA INGREDIENSER För dig och din hälsa

Vi vet hur mycket acne och finnar kan förstöra din vardag. Det sliter på ditt humör lika mycket som på ditt självförtroende. Ge vår Acne Treatment en ärlig chans och vi lovar att du kommer tacka oss. Detta är den första riktigt effektiva naturliga behandlingen mot acne. I paketet ingår vår Face Peeling, Face Mask With Green Clay, Lemon Glycerin Soap, Tea Tree Oil, Purifying Cream samt Aloe Vera Gel.

Många acne-krämer och behandlingar sliter och torkar ut huden. Detta lämnar huden stram och känslig. Det är viktigt att vara försiktig och ta hand om sin hud även om man har finnig och acnebenägen hud. I framtiden kan det annars leda till tidigt åldrande, rynkor och ärr. Vår Acne Treatment är vårdande för din hud samtidigt som det jobbar effektivt mot finnar och acneärr.

Läs mer och köp Acne Treatment

Kost och hudvård
För bästa resultat bör man även se över sin kost. Bearbetad spannmål såsom ljust bröd kan orsaka finnar. Detta eftersom att det snabbt ger en hög blodsockerhalt, vilket frisätter stora mängder insulin samt det insulinliknande ämnet IGF-1. Det leder sedan till en ökad produktion av manliga könshormoner som i sin tur stimulerar huden att producera mer sebun. Läs mer om kost och hudvård under "hälsa & hudvård".

 

 

 

Body Treatment

100% NATURLIGA INGREDIENSER

De flesta rengör och smörjer in huden i ansiktet två gånger dagligen, men hur ofta får din kropp samma behandling? Även huden på din kropp är i behov av återfuktning, exfoliering och näring. Med vårt Kropppsvårds-paket får din kropp allt den behöver för att glänsa hälsosamt och dofta ljuvligt. I kittet ingår vår Body Hydrating Creme, Cellulite Creme och Glycerin Lofah Soap/peeling.

Huden på kroppen är i stort behov av återfuktning men blir många gånger mindre uppmärksammad än huden i ansiktet. Med en väl omhändertagen kroppshud känner man  stor skillnad. En frisk hud är mjuk, slät och återfuktad. Den glänser från insidan ut. Man ser tydligt vilka som tar väl hand om sin hud och inte. Låt MyAroma visa dig vägen.

Vilket kit bör du välja

Vi erbjuder nu 2 olika kroppsvårdspaket. De är båda utformade för att ge dig en komplett kombination av produkter som vårdar din hud. Det som skiljer dem åt är att Body Treatment 1 innehåller en speciell cellulitkräm och att Body Treatment 2 istället innehåller en unik elasticitetskräm.

Det förstnämnda kittet är anpassat för dig som vill få en riktigt djup återfuktning och öka cirkulationen i huden för att motverka och elimiminera celluiter.

Det andra kittet är anpassat för dig som vill förbättra hudens utseende. Elasticitetskrämen hjälper huden att bli mer tight och förhindrar att huden förlorar elasticitet och spänst. Den förhindrar hudbristningar, minskar dess storlek och bleker dess färg. Gäller även ärr.