FAQ

Vilka produkter kan jag använda som vegan?

Alla våra produkter är veganska förutom 24H antiage dry och normal skin som innehåller bivax.

 

Hur rekommenderar ni att man använder 24H anti-age krämerna?

Används både morgon och kväll, man behöver inte mycket till hela ansiktet, utan ta en klick på en fingertopp och värm den mellan fingrarna. Då smälter den och räcker till hela ansiktet.

 

Om jag har både aloe vera Moisturazing och 24H anti-age krämen, vilken ska jag lägga på först?

Ta först Aloe vera moisturazing och låt den sjunka in, sedan 24H anti-age krämen.

 

Varför ska man använda Eye/Face serum?

Serumet gör att de krämer du lägger på efteråt går ner i huden på djupet, och man får en bättre effekt.

 

Varför ska man både använda Eye/Face serum och ögonkräm?

Samma sak gäller här, när man smort in Eye/Face serumet och lägger på ögonkrämen så får man bättre effekt av ögonkrämen.

 

Hur ska jag veta vilken 24H anti-age kräm som passar bäst för mig för Dry skin eller Normal skin?

Har du en bland hy men inte torr, då är det ju Normal som passar bäst. Men torr hy kräver ju lite mer både fukt o fett. Vi har också ett paket med båda krämerna för ett reducerat pris, så man kan prova vad man tycker. Då kan man ju också t ex använda den för torr hy till natten och den för normal hy på dagen.

 

Varför ska man använda en speciell Cleanser att tvätta ansiktet med?

För det första så slipper man gnugga t ex runt ögonen, man bara fuktar ansiktet och smörjer med cleanser och vatten. Använder man t ex tvål så torkar man ut huden.

 

Varför ska man använda peeling och mask?

Peelingen tar bort döda hudceller, hudcellerna förnyas ju hela tiden. När man är ung ca 2 gånger i månaden och i medelåldern 1 gång i månaden.

Om man inte hjälper huden med t ex peeling så är risken att lagret med döda hudceller blir så tjockt att det blockerar huden och täpper till porerna. När porerna täpps till bildas det pormaskar. om du får för tjockt lager av döda hudceller så får dina hudvårdsprodukter också svårare att nå igenom till de djupare hudlagren.

Mask är både en rengöring som tränger ner på djupet på porerna och också minskar porstorleken, den ger också mycket fukt används 1 till 2 ggr i veckan

 

Rich creme står att den är återfuktande och bra mot torr hud, men också att den kan hjälpa mot eksem, kycklinghud och psoriasis. Hur många gånger ska man då smörja in sig för att få effekt?

Om man ska smörja in på kroppen så kan det vara bra att smörja efter duschen då man fortfarande är lite fuktig på huden. Och sedan smörja in på de ställen man har t ex psoriasis ett par gånger om dagen. Men viktigt för att få effekt är att smörja ofta i början, tills man ser att den gör nytta. Är det t ex på händer som man tvättar ofta så varje gång man har tvättat händerna i början.
Det tar ett par veckor innan man märker effekten.