Recensioner

 

Recension från Ekoappen om vårt Golden home spa kit,

“Den ultimata spastunden”

Om hemmaspakitet: Med dessa fem produkter har du allt som behövs för en alldeles egen spastund hemma! Detta kit innehåller:Golden Face Cleanser anti-age, Golden Face Peeling anti-age, Golden Face Mask anti-age, Golden Aloevera Moisturizing och Golden 24H Anti-age Face cream Normal skin.

Skönhetspanelens recension: 

Fem helt otroliga produkter! Och samtliga fyller en viktig funktion såklart! Genom att först använda cleansern gör att smutsen på huden försvinner och man får ett rent ansikte som är redo för vad som komma skall med de andra produkterna. Peela sedan bort de döda hudcellerna för att lägga på en härlig ansiktsmask. Låt oss tala om ansiktsmasken, den agerar städpatrull och huden känns så ren och städad! För att sedan gå över till moisturizing gel som stramar upp ansiktet ordentlig med svalkande effekt och avsluta med en underbar anti-age cream. Den krämen återfuktar på djupet och huden känns helt otroligt mjuk.

Gillar man ett resultat som inte bara känns utan som också syns tydligt, då är detta helt rätt spakit för dig! Detta är ren lyx och produkterna är tiopoängare, både tillsammans men även som enskilda produkter. Tack till MyAroma Naturals som gjort detta hemmaspakit!

________________________________________________________________________________

Recension från Ekoappen om vårt Golden kit för torr hy,

Golden 24H anti-aging face cream dry skin och Golden eye cream anti-age

Skönhetspanelens recension:

“Snabbt och märkbart resultat!”

Låt oss vara ärliga, våra förväntningar på MyAroma Naturals produkter är alltid höga – och ännu en gång har produkterna levt upp till dem! Ansiktskrämen för torr hy blir efter att man har värmt den mellan händerna mer som en olja och den är superenkel att smörja in ansiktet med. En kvinna ur panelen som har problem, främst under vinterhalvåret, med sin torra hy, har med ett par veckors regelbunden användning av detta ansiktskit upplevt en stor skillnad mot hur hennes hy brukar vara. “- Det brukar alltid varit jobbigt när vintern börjar smyga sig på och jag vet att min torra hy kommer att krackelera… Men i år har jag haft ett så återfuktat och glowigt ansikte!”. Och det beror antagligen på den otroliga ingredienslistan med bland annat spirulina, naturlig hyaluronsyra och glycerin! Den är även anti-aging, och det är aldrig för tidigt att börja med det så den passar verkligen för alla åldrar. Doften är mjuk och härlig lavandel… Den är med andra ord inte doftfri, men även för den mest doftkänsliga var detta en fröjd för doftsinnet.

Ögonkrämen smälter fint och snabbt in i huden och skönhetspanelen upplever att de tidigare mörka ringarna har minskat ordentligt efter regelbunden användning. Det är en pumpfunktion som gör att det kommer ut den perfekta mängden produkt vid ett tryck, något som troligtvis bidrar till att den är så pass dryg som den är. Skönhetspanelen kan inte nog höja dessa produkter till skyarna – och det är dem absolut förtjänt av!
________________________________________________________________________________

Recension från Ekoappen om vårt Golden Acne kit, Golden aloevera moisturizing face gel och Golden face cleanser 

Vem är testpersonen?
Testpersonen beskriver sin hy som “hemsk” och det har varit en mardröm för henne med hennes hy genom åren. Kvinnan är 50 år och har aknebenägen hud, med ärrbildning, rosacea och dermatit och hennes hud är nu torr på grund av förändringar i klimakteriet. Hon är även allergisk mot syntetiska parfymer.

Skönhetspanelens recension:
“- Jag är en tuff kund men jag kan ärligt säga att jag verkligen gillar produkterna från MyAroma Naturals” berättar vår testperson! Vilket härligt betyg. Hon fortsätter med att prata om golden face cleanser anti-age, hon beskriver den som mycket skonsam, lugnande och hjälper till att lugna inflammationer. Det blir ett fint lödder som är mycket skonsamt och definitivt inte innehåller några hårda ytaktiva ämnen. Hon upplever att den är lätt att tvätta av och huden känns återfuktad efteråt. Cleansern använder hon morgon och kväll och den har hjälpt till att reglera den torra huden i ansiktet. 

Den fuktgivande gelen är mycket uppfriskande, det är verkligen som gelé beskriver hon. Gelén har definitivt mycket svalkande aloe vera i sig och den är bara ren lyx. Vid första användning tyckte hon att pepparmyntsdoften var lite ansträngande och hon blev orolig att hon skulle kunna reagera på det… men efter några dagar vande hon sig vid det och har inte haft några problem alls. Pepparmyntan väcker verkligen huden och får den att kännas fräsch. Som annonserats lämnar gelen inte huden klibbig. Den är inte heller fet och stör inte din frisyr med klibb eller annat. Den sitter perfekt under puderfoundation och ögonskugga och verkar faktiskt hjälpa till att göra makeupen mer stabil och hållbar.

Hon använder gelen varje morgon och låter den ligga kvar på huden hela dagen. Det känns fantastiskt och det gör definitivt att huden ser stramare och yngre ut. “Folk har kommenterat detta vilket gör mig riktigt glad” utbrister hon glatt. Hon fortsätter med att berätta att en av de finare rynkorna runt hennes ögon har försvunnit helt och hållet! Testpersonen ger ett bra och sammanfattande slutcitat: “- Jag är verkligen imponerad av Myaroma Naturals. Jag rekommenderar dem verkligen!”.

________________________________________________________________________________

Recension från Ekoappen om vårt Golden Eye/Face serum

Skönhetspanelens recension:
Det här serumet ger en fantastiskt bra effekt, den återfuktar och ger huden ett otroligt fint glow! Som en extra bonus är det en snygg flaska som förgyller inredningen i badrummet, både utsidan och insidan imponerar alltså. Golden Eye & Face serum innehåller hyaluronsyra, olika alger och E-vitamin som gör att den ger en mycket bra effekt på en mer åldrad hud. Den här produkten fungerar även på en mer känslig hudtyp som man med fördel kan använda då den innehåller aloe vera och det är ju en storfavorit när det kommer till ingredienser i hudvård. Aloe Vera binder fukt samtidig som den lugnar huden!

MyAroma Naturals Golden Eye & Face serum ger en lyxig känsla rakt igenom! Det är en sval och härlig känsla som lämnar huden fräsch och len. En till överraskande egenskap som denna produkt har är att flaskan är “airless”, vilket innebär att den är lufttät. Väldigt positivt då innehållet skyddas då det inte utsätts för syre och därmed håller produkten bättre! Hela produkten känns genomtänkt och alla ingredienser tillsammans bildar magi!
________________________________________________________________________________

 Recension från Ekoappen om vår Golden Face Mask

“Lyx rakt igenom!”

Recension:
Bara själva burken utstrålar lyx och den är otroligt vacker att ha framme i badrummet, man vill att alla ska se att man har en sådan här fin ansiktsmask i sin ägo! Att burkens yttre är exklusivt råder det inga tvivel om i panelen. Men är det inre lika lyxigt och håller produkten vad den lovar? Svaret är ett solklart ja! Den drar på ett smidigt sätt ihop huden, förminskar pormaskar och efter 15 minuters användning lämnar Golden Face Mask en återfuktad hud full med lyster. En person ur panelen med aknebenägen hy tipsar om att denna funkar kanon för akne.

Ansiktsmasken håller superlänge då det bara behövs lite av produkten för att hela ansiktet ska bli täckt. En riktig skönhetsjunkie ger ett minus för att det inte fanns en spatel med för att kunna applicera produkten – förhoppningsvis har man en hemma redan sedan tidigare som man kan använda! Doften är mild och lagom, den tar inte över men den finns där. Helt perfekt alltså!

________________________________________________________________________________

Christina

24H är en mycket skön anti-age kräm som fuktar upp huden perfekt. T.o.m min torra fnasiga hud blir mjuk och fin. Den är dryg och lätt att applicera den smälter ganska lätt. Sammanfattningsvis är det den bästa ansiktskräm jag haft.

________________________________________________________________________________

Kim

Älskar alla ansiktsprodukter men även rich creme. Sköna att använda, goa produkter bra för torr och känslig hud, använder minst 2-3 gånger om dagen. Är 45 år gammal, kan känna/tänka att produkterna minskar på rynkor/stoppar upp. Tycker det är synd att jag inte började tidigare. Använder era produkter absolut mest - värt varenda krona.

Aloe Veran är helt underbar, superskön att använda och i den ordningen som rekommenderas. Använder även aloe veran på kroppen. Hade stressutslag som försvann med antibiotika. Många krämer förvärrade problemet men MyAroma produkterna var snälla. Älskar allt för kroppen också.

________________________________________________________________________________

Åsa

Jag har använt ögonkrämen och 24H för normal skin i 6 månader nu och är extremt nöjd, jag ser mycket fräschare ut än vad jag gjorde innan jag började använda dessa! Rekommenderar verkligen! 

________________________________________________________________________________

Camilla 

Hej! 

Jag vill berömma er för snabb leverans och fantastiskt bra produkter! ⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag är så himla nöjd, och min hud har aldrig någonsin varit så här bra. / Mvh

________________________________________________________________________________

Lena

Jag använder anti-age cremen varje dag, går snabbt in i huden och känns skön, Aloe vera moisturizer, eye/face serumet och Eye cream är också toppen bra, använder dom hela tiden!

________________________________________________________________________________

Susanna

Jag har precis börjat på 24h normal hy den tycker jag jätte mkt om!

________________________________________________________________________________

Katrin

Tack för snabb hjälp:-) Jag är så glad att era krämer finns till försäljning igen för jag har saknat dem.
/Hälsningar

________________________________________________________________________________

Matilda

Hade ”kycklinghud” på mina armar, efter att ha använt Golden Rich Creme och shower gel under några veckor, är det nu borta!

________________________________________________________________________________

Micky

Jag och även min näst äldsta dotter som testat älskar produkterna. Älskar doften på Rich Creme Bodylotionen, är magisk.

Krämen wow! Ögonkrämen och serumet jättetrevliga älskar dem! Och aloen den är över förväntan. Inte alls någon klibbig känsla som man gärna kan få av aloe och underbar doft!

Supernöjd.

________________________________________________________________________________

Johanna

MyAroma rengöringen är toppen! Den och anti-age krämen kommer jag beställa mer av.

________________________________________________________________________________

Stina

Anti-age krämen är en mycket skön kräm som fuktar upp huden perfekt. T.o.m min torra fnasiga hud blir mjuk och fin. Den är dryg och lätt att applicera. Nackdelar är att den har lite knepig färg, men det vänjer man sig vid, och att den smälter ganska lätt.

Sammanfattningsvis är det den bästa ansiktskräm jag haft.

________________________________________________________________________________

Inger

Jag kan inte leva utan dessa produkter. Min hud går sönder och fjällar av cancermedicin så jag måste smörja mycket och det hjälper. 

Jag äter en medicin med känd påverkan på huden (som ändå är positivt då det är bevis på att medicinen fungerar). Har fått kortisonkräm utskriven men är lite rädd för att använda den. Nagelbanden blev hårda och sedan såriga och ömma, runt en av naglarna fick jag varbildning. Smorde med Golden Rich cream Spirulina flera gånger/dag och till natten. Efter c:a en månad var nagelbanden hela. Den här krämen är numera min handkräm. 

Huden blev extremt torr och fjällade och kliade, kläderna blev helt vitprickiga på insidan. Huden kändes hård och på vissa ställen skrynklade den sej. Jag fick små illröda utslag med en mittkärna av varliknande innehåll. De kom ibland mycket tätt, ibland några enstaka. Men nya varje dag. Började använda Golden Shower Gel i duschen. Utslagen som var värst och täckte hela baksidan på överarmarna är borta, enstaka utläkta märken är kvar men håller på att blekna bort. Något enstaka utslag kan komma men skillnaden är enorm.

Huden är nu mjuk och fjällningen minimal. Jag tycker också att skrynklorna är mindre framträdande nu. Jag smörjer huden två gånger/dag. Jag har beställt nya krämer ungefär varje månad under 3 månader. 

________________________________________________________________________________

Lena

Jag använder anti-age krämen är väldigt nöjd med den.  

 ______________________________________________________________________________

Elin

Har använt MyAroma Naturals Face Peeling, det är den bästa jag någonsin använt, jag kommer aldrig att byta ut den. Och den doftar jättegott också.