Certifieringar för våra produkter

 

BioVidaSana-standarden uppfyller alla krav på naturlig och organisk kosmetika

  • innehåller naturliga ingredienser (företrädesvis certifierade ekologiska)
  • Har inte testats på djur
  • Innehåller inte GMO ingredienser eller nanopartiklar (GMO=genetiskt modifierade organismer)
  • Har inte bestrålats
  • De har producerats utan att förorena eller skada miljön
  • Ingredienserna i de certifierade produkterna såväl som tillverkningssystemen i tillverkningsföretagen har granskats noggrant och överlämnats för godkännande av certifieringsorganet.

Vi är certifierade enligt BioVidaSana-standarden för naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter och dess kontrollsystem för certifierade företag.

När BioVidaSana-standarden har implementerats har verifieringen på plats utförts och certifieringsprocessen slutförts av bio.inspecta.

Certifieringsprocessen gör det möjligt att visa att de kosmetiska produkter som tillverkas och distribueras och som är underkastade kontrollen av certifieringsorganet bio.inspecta, uppfyller kraven i BioVida Sana-standarden.

MyAroma Naturals kommer att marknadsföra sina ekologiska och naturliga produkter genom att märka dem med bio inspecta- och Vida Sana-logotyperna, och indikera att det är en "certifierad av bio.inspecta" produkt. Detta ger garantier till våra kunder om produkternas integritet och äkthet.

Vi är medlemmar i Noc Sweden, en ideell förening och branschorganisation för alla som vill att naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård ska bli det självklara valet för den svenska hudvårdskonsumenten - för effektiviteten, för hälsan, och för vår miljö.