Naturliga Psoriasis produkter

Just nu har vi ett introduktions erbjudande på vår kräm och duschgel! Se under produkter ovan. Det kan vara mycket skrämmande att drabbas av psoriasis och desto värre om man inte får den hjälp man behöver. Det finns många behandlingar men som du säkert är medveten om, är det få som lyckas. Vi är mycket stolta över de effekter våra psoriasis-produkter haft och rekommenderar dig starkt att testa dem. De kan vara räddaren i nöden, även för dig. 

Dessa produkter är helt naturliga och helt utan tillsatser.

 

 

En av våra medarbetare på Myaroma Naturals skriver och berättar:

Jag har haft Psoriasis sedan december 2017 som började på naglarna, som också succesivt ramlade av. Efter att ha besökt läkare och efter att ha använt kortisonsalvor, salvstrumpor, solbehandling etc. som inte hjälpte, började jag med Golden Rich Creme Spirulina och Golden Shower Gel, den 6 dec 2018.

 

Bild 1: 6 december 2018, riktigt illa, sprucket och torrt. Mycket tunn och känslig hud i handflatan. Bild 2: Naglar innan de ramlat av.

 

1 månad senare, 6 januari 2019, var händer o fötter nästan bra. Under denna tid hade Golden Rich Creme Spirulina smorts in under 1 månad, flera gånger per dag. Golden Shower Gel Dunaliella applicerades även under varje dusch. Inga andra behandlingar under denna tid.

 

Bilderna ovan: Resultat efter en månad av behandling.

 

Nov 2019, symtomfri sedan februari 2019, använder fortfarande Golden Rich Creme Spirulina morgon och kväll och dusch-gelen. Naglarna har tagit längre tid, men är nu återväxta och ser nästan helt normala ut igen.

 

Bilderna ovan: Slutligt resultat – symtomfri.

 

Vi kan inte garantera att krämen och gelen hjälper för alla typer av psoriasis och eksem, men väldigt många har redan blivit hjälpa. Nu lanserar vi produkterna med början i Sverige, för försäljning via vår web, köp både Golden Rich Creme Spirulina och Golden Shower Gel Dunaliella i ett kit. för att sedan fylla på när de tar slut kan ni köpa dem separat.

Lanseringsdatum är 20-02-20.

Välkommen med frågor till info@myaroma.se