Hudvård från Grekland

Alla Bio-Aroma produkter tillverkas på den tropiska ön Kreta. Kreta är känd för sina oliver och fantastiska oljor. I denna medelhavsatmosfär växer ett flertal växter som har otroliga egenskaper på huden. Bio-Aroma kombinerar dessa naturliga och vårdande ingredienser för att få fram de bästa krämerna. Reslutatet blir en hudvårdserie av högsta kvalitet utan utfyllnader och vatten.

BioAroma-Fabriken på Kreta


BioAroma tillverkar växtbaserade produkter på Kretas alla skatter. Fabriken är familjedriven och belägen på den östra delen av ön.

Kreta är ett paradis inom naturlig hudvårds-tillverkning på grund av dess optimala klimatförhållanden och kvaliteten på jorden. Detta upptäcktes över 4.500 år sedan av den gamla minoiska civilisationen på Kreta. De var de första tillverkarna av ekologiska kosmetiska produkter. De skapade växtbaserade krämer, salvor, oljor och läkemedel som de erbjöd till kungligheter och exporterade till grannländerna.

Bioaroma är inspirerad av den stora historia och kulturarv som omger Kreta. De har utvecklat 100 procent naturlig växtbaserad kosmetika baserad på forskning och arkeologiska fynd som har förts vidare från generation till generation.

De naturliga råvarorna och överflödet av organiska skatter som jorden på Kreta producerar varje år ger dem gott om ingredienser att jobba med. Däribland olivolja, bivax, salvia, dittany och labdanum, för att nämna några. Dessa ingredienser har varit inspirationen till en rad produkter som symboliserar ett naturligt och ekologiskt hudvårdsval för ett större välbefinnande.

Produktionen av all kosmetika och livsmedel sker i tillverkningsanläggningar som uppfyller strikta hygienkrav. Produktionen bygger på traditionella metoder i kombination med ny teknik, allt detta för att upprätthålla hög kvalitet och säkerhet. Inga kemiska konserveringsmedel används. Allt detta bidrar till produkter så naturliga... att du kan äta dem!